6 Şubat 2012 Pazartesi

Kuzunun hikayesi...

             Kuzumuz bize surpriz oldu, planli bir bebekti diyemiyecegim ama surpriz olmasi da guzel oldu :) Ben cok rahat bir hamilelik gecirdim,biraz sirt agrisi disinda bir sorunum olmadi desem yeridir. Hamileligim boyunca duzenli beslendim ve 19-20 kilo aldim.Hayatim boyunca cok istememe ragmen 5 kilo bile alamadigimi dusunursek baya sasirtici oldu :) Ama noldu tabi ki de dogum sonrasi hepsiii gittiii. Az biraz kalsaydi mutlu olurdum acikcasi.Doguma 10 gun  kalana kadar calistim , koca gobegimle o adliye senin bu adliye benim gezdim durdum. Ne kadar normal dogum yapmak istesem de  pelvis darligindan dolayi epidural sezeryan olmam gerekti ve 21.04.2010 gunu minik kuzucuk dunyaya merhaba dedi. O an ki duygularimi ifade edemiyorum cunku oylece baka kalmistim bu minicik sey benim mi diye :) Sonra kucagima verdiklerinde sevincten aglamadim ama mutlulugumu anlatamam,baktikca bakasim geliyordu.Tabi evdede bu boyle devam etti ilk zamanlar surekli emziriyorum ve onu izliyordum. Ne kadar zor gunler olsa da insan geriye donup baktiginda o gunleri ozluyordur heralde en azindan ben ozluyorum sanirim:)
              Ve minik kuzucuk buyudu simdi 21 aylik oldu. Her gecen gun artan bir askla onu daha cok seviyorum,buyutuyorum.. Iste bizim minik kuzucuk ve hikayemiz:) Herkese burdan merhaba !


5 yorum:

  1. çok tatlıymış minik kuzun maşallah ona..
    sanada burdan merhaba:)

    YanıtlaSil
  2. 9 aylık evliyim planımızda yazdan sonra var kısmetse,sen 22 aylık dönemi ne güzel anlatmışsın,özellikle uyku düzenini,eşimin ayda bi hafta seyahati var ve sitedeki 2 arkadaşımın eşide öyle,onların çocukları 8-9 yaşında ve hala anne baba aynı yatakta uyuyorlar,bu beni çok korkuttu yalnızlıktan diyorlar ama ben kabul etmek istemiyorum senin gibi yapmak en büyük isteğim,Allah bağışlasın yakışıklı oğlunu sizden öğreneceğim çok şey var :)
    henüz bebek telaşı olmayan bi anne adayı olarak tavsiyelerin var mı bana? bide hamileliğinde nasıl beslendin ? o kadar kilo nasıl gitti:)
    tamam sustum şöyle söyleyim hoşgeldiiiin ve takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hosgeldiin:)) ben hamileligimde gercekten duzgun beslendim ogun atlamadim abur cubur yemedim cok fazla,sebze meyve balik tukettim bol bol ama ne yalan soyliyim sut cok sevmedigim icin cok tuketmedim ama her gun mutlaka yogurt yedim:) Ama duzenli beslenmekten heralde baya bir kilo aldim ama herkesin dedigine gore hic gostermemisim herkes sasiriyordu 20 kiloyu duyunca doktorum bile :)) sevdigim herseyi yedim istahim acilmisti benim birazcikta. zaten sonrasinda dogumdan cikar cikmaz 6 kilo gitti ayni gun. sonra emzirmek cok yararli. yani ilk 3 ayda eski halime dondum diyebilirim.Spor yaptin mi dersen hicc yapmadim. Uyku konusu onemli bir konu gercekten, herkesin dogrusu kendine sartlara cocuga gore birazda. Merak ettigin birsey olursa seve seve yardimci olurum:)

      Sil
  3. maşallah 20 kilo gerçekten fazla ben 34 bedenim ve pilates yapıyorum ,ebru şallının izinden mi gidiyorum nedir :) oda kilolarca kivi yemiş:D bakalım ogün gelsin epey bi sorum olacak eminim :)
    teşekkür ederim keyifle kal..

    YanıtlaSil