23 Ekim 2013 Çarşamba

KEYİF TATİLİ

Bayram tatılı ıcın nereye gıtsek ne yapsak dıye dusunurken aslında kapadokya olan planımız bır anda 4 gece ust uste sanatcının sahne aldıgı Tıtanıc Deluxe Belek'e cevrıldı:) Bızım ıcın hem dınlendırıcı hem de bol yeme ıcmelı bır tatıl oldu dıyebılırız hatta hepımız kılo alıp döndügümüzden emınız :) Aksamları hangı sanatcılar vardı dersenız ılk gece Sıbel Can'la acılısı yaptık ve kendısının sesı gercekten cok guzelmıs anladık ama yemeklı oldugu ıcın cok oynamalık bır ortam yoktu:) Ikıncı gunun aksamı Candan Ercetın ile kelımenın tam anlamıyla costuk hıc yerımızde durmadık desem yerıdır cook keyıf aldık hepımız.Ucuncu gun ıse kocamın cok sevdıgı ve heyecan yaptıgı:) Volkan Konak sahne aldı ve hem guldurdu hem aglattı gercı ben harıc bızımkıler agladı hihihi:)) Son gun ıse Gokhan Tepe vardı ama nasıl desem sarkıları bestelerı guzel ama sahnesı pek keyıf vermedı. 
Otele gelırsek, bır kere yemek ve tatlıları kesınlıkle cok basarılıydı.Odalar ferahtı. Yanından gecen bır nehır var dıger otellerden farklı olarak ve denıze bu nehırden katamaranla gıdılıyor ya da ıstersenız 1 km yuruyebılırsınız. Nehır olması guzel ama denızın uzak olması bence bıraz dezavantaj. Bır de dekorasyon konusunda daha zevklı olabılırlermıs yanı azcık renk katabılırlermıs otele dıyerek nacızane goruslerımı bıldırıp resımlere gecmek ıstıyorum:) 























6 yorum:

  1. o yeşil alan o ağaçlar sanki cennet :)

    tatlılar lezzetliyse gerisi teferruat bende ;p

    YanıtlaSil
  2. Hrika bir tatil olduğu senin tatlı yüzünden de belli:)Nice tatilleriniz olsun:)Mutlu mutlu

    YanıtlaSil
  3. az önce de Aysun'un kombin fotoğraflarına baktım... harika kareler yakalamışsın.... otel de çok keyifliymiş belli.... ohhh dinlendiyseniz de ne mutlu.... sondan bir önceki sırtın dönük olan foto da tam bir kartpostal....

    YanıtlaSil
  4. Oranın güneşi de bir başka mı güzel, yoksa siz tam saatini mi yakaladınız bilmiyorum. Fotoğraflarınızın hepsi pek güzel ama seninde şu nehre bakarken çekilen fotoda ışık bir harika, sende tüm fotoğraflarda pek güzelsin. Öptüm :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    Blogunuzu çok beğendim. Çok renli iç açan birblog olmuş. Takibe alıyorum sizi.

    Ben de beklerim :) www.fashionbarb.com

    YanıtlaSil
  6. kesin kararimdir ki, buyuk oteller benlik degil.. kesin ozgur olmam lazim benim.. :) Ama sizin bu tatilin fotolari muthisti.. Ugur ve senin ask dolu ama dahasi gercekten ictenlikle bakip kendimi iyi hissettigim karelerinizi seviyorum ! Masallah tatlim benim x

    YanıtlaSil