26 Ağustos 2013 Pazartesi

SIRINCE

Bayram tatilinin kusadasi kisminda Sirince'ye de ugramadan edemedik. Sirince'ye daha oncede bir kac kez gitmisligimiz var ama bu sefer bir baska guzel geldi gozume belki de arayi baya actik ondandir:) Sirince (eski adi cirkince) kucuk ama trustik, birbirinden leziz saraplariyla meshur eski bir rum koyu. Daracik sirin ve birbirinden renkli sokaklari, tarihi evleriyle keyifli mi keyifli bir yer burasi. Koy meydanina geldiginizde her yerde sarap tadimi yapabilceginiz dukkanlar mevcut. Insanin birbirinden guzel aromali bu saraplarin hepsini deneyesi ve sonucunda alasi geliyor:) Biz de dayanamayip aliyoruz zaten. Her yerde organik gida tezgahlari, eh burda organik olmasin da nerde olsun dimi. Ve nerede oturursaniz oturun yediklerinize bayilacaksiniz eminim!Kisaca kisa bir keyif kacamagi icin ideal bir yer burasi.Eger yolunuz Selcuk taraflarina duserse hic dusunmeden 15 dakika uzakliktaki bu sirin koye mutlaka vakit ayirin pisman olmazsiniz benden soylemesi!
































11 yorum:

  1. Şirince'de yaptığımız köy kahvaltısının tadı hala damağımda. Çok ama çok tatlı bir yer..

    YanıtlaSil
  2. Hey ! Sirince deki o zafer isaretini yaptigin kareyi cok sevmistim ben ! Demek sirincedeydi ! ne guzel yapmissiniz.. Hala gormedigim guzelliklerden.. Firsat yaratip hangine gidecegim inan bir fikrim yok :) Ama bir gece sirincede gecirmek istiyorum.. Yaz kis farketmez sanirim bunu yapmak icin lakin icip yiyip guzellesecegiz di mi ? operim tatlimcim :)))

    YanıtlaSil
  3. Anılarım canlandı gözümde, paylaşım için teşekkürler bende en yakın zamanda tekrar gitsem iyi olacak, sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bende ıstıyorum valla kızlardan sonra sendede gorunce kesınlıkle gıtmelıym dedım fotografların her bırı cok guzel detaylar resmen benı cagırıyor

    YanıtlaSil
  5. Hem bir tek burada kıyamet kopmayacaktı di mi :) Biz bir şirket seyahatinde ugramistik o yuzden pek zevkli gecmemisti :)

    YanıtlaSil
  6. Üniversiteyi İzmir'de okuyunca okul gezilerimiz de haliyle oralara oluyordu... ama bidaha da Şirinceye gitme fırsatım olmadı... Tekrar bi gidip o şaraplardan bir tatmak gerek yine :) Güzel bir kaçamak olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. şirince'nin güzelligi dışında benim icin ayrı bi anlamı daha var. Erman'la aşkımızın ilk perçinlendigi ve masum aşıklar misali her bir karesini arşınladıgımız yerdir Şirince <3

    YanıtlaSil
  8. En çok gitmeyi istediğim yerlerden biri hep aklımıza takılan ama planlarımıza uymayan bir yer ne iyi oldu bu post Esra öpüyorum seni <3

    YanıtlaSil
  9. Şirince adı gibi gerçekten çok şirin bir yer. Geçirdiğimiz bir kaç saat yetmemişti. Aslında orada bir yada iki gece kalıp, zamanın daha yavaş akışına izin vermek lazım.

    YanıtlaSil
  10. gerçekten de adı gibi şirinmiş:)

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar da güzel bir yer Şirince ama hala gidemedim malesef :(

    YanıtlaSil