29 Mayıs 2013 Çarşamba

TOG BAZAAR

Esma Sultan Yalisi'nda dun Toplum Gonulluleri Vakfi'nin ev sahipliginde bu yil 7.si duzenlenen Tog Bazaar yine cok renkli ve keyifliydi. Bir suru tasarimcinin ve markanin katildigi birbirinden guzel tasarimlarin sergilendigi bu guzel etkinlikten elde edilen gelirin farkli alanlardaki bir cok sosyal sorumluluk projesine kullanilmasi da bu isin ayri guzelligi. Iste bu keyifli ve hayirli etkinlikten gozume takilanlar. 





































9 yorum:

  1. Ne güzel bir etkinlişmiş öyle..
    Cüzdanlar ve kırlentlar çok cicilermiş..
    Havada süpper şansınıza :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle harika bir etkinlik ama Ankara gibi bir koyde son gunlerimi gecirdigim icin bunu da kacirdim malesef ama olsun benim sansli annem her biseyi paylasmis gitmis gibi oldum sayende tatlim <333

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir etkinlik ve çok güzel markalar yer almış. Haftaiçi olduğundan katılma şansım yoktu zaten sayende görmüş oldum detayları :)

    YanıtlaSil
  4. Eski bir TOG çalışanı olarak izninizle bir düzeltme yapmak istiyorum. TOG Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın kısaltması Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın değil. İkincisi TEGV. TOG ve TEGV'in kurucu kadrolarında ortak isimler var ve her ikisi de çok güzel işler yapıyor, farklı kitlelere yönelik. TOG Bazaar TOG'un en çok ilgi gören etkinliklerinden biri. Ben de çok seviyorum ve sizin gibi kişiler sayesinde daha fazla duyulmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu kadar güzel bir yazıya bir de doğru sivil toplum kuruluşunu eklerseniz harika olur. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dogrusunu bilmeme ragmen aceleyle hazirlanan bir post olunca maalesef boyle bir hata olmus ama hemen duzelttim,duzeltme icin cok tesekkur ederim :)

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. o gun ısten cıktık esra etılerden vurduk kendımızı tam portakalş yokusuna gelıyorduk kı ulus ta durduk ulus parkında nefeslendık ve gelemedık ınsallah seneye :)

    YanıtlaSil
  7. Esracim, o gun nasil azicik da olsa gorusmustuk, macerali : ) TOG a hic gitmedim, bir denk gelsem cok isterim. Ikinci resimdeki cantalarda ve o renkli takilardan alirdim sanirim : ) Belki seneye denk gelirim, hepbirlikte gideriz : )

    YanıtlaSil