30 Nisan 2013 Salı

GEZDIK GORDUK EGLENDIK

Gecen hafta carsamba gunu sabahtan aksama dolu dolu bir gun oldu ordan oraya cok keyifli bir gun gecirdik. Once Ciragan'da Samsung'un yeni telefonu S 4'un tanitimindaydik bizde basinin arasinda Aysunla birlikte bu telefonu inceleme firsati bulduk. Zaten suan dunyayla ayni anda satisa sunuldu. Kesinlikle cok guzel bir telefon, ozellikleri cok guzel, cok hafif,ama biraz buyuk iste. Begenmesine begendim ama alismisim bir kere iphone'a kolay kolay vazgecermiyim bilemiyorum:) Tanitim sonrasi da verdik kendimizi ciragan'in bogaz manzarasina:)








E bu kadar bogaz manzarasi yeter diyip kendimizi yenikoydeki yeni kesfimiz La Vien Rose'da cupcake ve kahve molasina verdik. O kadar sevimli ve guzel bir yerki icerisinin dekoru cok hos rengarenk cupcakelerde cabasi, hele bahcesi muhtesem. Yesilliklerin arasinda sessiz sakin bir ortam biz bayildik dogrusu. Ayrica cocukla gelmek icin de ideal siz kahvalti yaparken yada cupcake esliginde cayinizi kahvenizi yudumlarken onlarda kostursun dursun:)















La vien Rose sonrasi nisantasi turu yaptiktan sonra akabinde gunu sonlandirmak uzere taksim'e gectik.  Aksaminda da Mama Shelter'de 8 kisilik bir kizlar bulusmasi gerceklestirdik. Burayi merak ediyordum dogrusu ve gittigimdede gordumki oldukca hos bir mekan. Hele o rengarenk yuzme simitleri oldukca sirin tam resim cekilmelik:)  Ayrica calisanlarda oldukca ilgili ve guleryuzlu.









Sevgili aysunaylinlulubuket 
(her nekadar fotoda olmasada gecede bizimleydi), cigdemsafak ve lulu'nun arkadasi Ceren:)
















4 yorum:

  1. valla fotograflara bayıldım..hele o rengarenk cupcakelerin yanında beyazlar içinde çok şık olmuşsun arkadaşım..öperim..

    YanıtlaSil
  2. ayy ne güzel tüm blogger dostlar birarada olmuşsunuz :) super 1 gun gecirmişssin cnm.

    YanıtlaSil
  3. Ben yorum yazdim sanki ta:( neyse soyle birsey hatirliyorum...
    Gercekten enfes bir gundu hep hatirlayacagimiz enfes bir gundu, hafizalara aldigimiz hic unutmayacagimiz bir gunumuz daha oldu cnm arkadasim:))

    YanıtlaSil
  4. Esracim, cidden harika bir gun gecirmissiniz, o gun sabah erkenden musteriye gidip gec donmustum, o yuzden aksam cok yorgundum, ahhh ne cok istedim simdi o gun iste degil de sizinle butun bu yerleri gezebilseymisim : ) Ciragan i da ozledim, La Vie en Rose a da kesin gitmemiz lazim, dekoruna bayildim, o Sid Dickens memory tiles lar tam benlik, tatlilara da icim gitti : ) Aksam kismina katilabilmek de cok guzeldi, seninle ilk tanismamiz cok hos bir ortamda oldu, daha nicelerine diyorum : )

    YanıtlaSil