11 Nisan 2013 Perşembe

BUYUK ADA KACAMAGI

Gecen pazar ani bir kararla adalara gitmeye karar vermistik ama hava biraz kapali oldugu icin gitsekmi gitmesekmi diye dusunurken kendimizi iskelede bulduk:) Dedik sicaklara kalmadan hemde ada iyice kalabaliklasmadan bir ada sefasi yapalim ama bizim okadar dusundugumuz havada bile insanlar adaya gelmis yani biz bu havada kimse gitmez derken bir kalabalik karsiladi bizi adada!

 Vapurdan iner inmez hemen birer bisiklet kiraladik ve basladik adanin guzel sokaklarinda gezintiye. Her sokakta ayri guzellik ayri bir keyif! O kadar guzel oldu ki hele ardanin keyfine diyecek yoktu sanirim tadini en cok o cikardi biz biraz kan ter icinde kaldikta:) 


















Bisiklet sefasi bitince malum kaybettigimiz enerjiyi yerine koymak icin meshur ada lokmalarindan aldik:)

Ve sonra tabikide bir ada klasigi fayton sefasina geldi sira. Ada sokaklarini kisa bir turla birde boyle gezdik yavas yavas!Yavas yavas diyorum cunku gercekten bizim faytoncu tingir mingir gezdirdi hic acelesi yokmus gibi diger butun faytonlar bizi solladi:)



 Eh artik o kadar aktiviteye acikinca solugu adanin yerli halkinin tercih ettigi Milto'da aldik. Zaten butun balikcilar iskelenin sol tarafinda siralanmis durumda. Iceri girince arka masamizda Cem Hakko'nun oldunu gorunce de heh dogru yerdeyiz demekki dedik:) Mezeler cok lezizdi ortaya da Lagos baligi soyledik ve ben ilk defa yememe ragmen cok begendim.Kisaca manzara esliginde leziz yemekler gunumuze arti keyif katti.







Disari ciktigimizda hava iyice bozmus yagmur atistirmaya baslamis ve deniz iyice dalgalanmaya baslamisti. Itiraf etmek gerekirse bi ara dalgalar yuzunden seferler iptal olcak diye korktum ama  neyseki olmadi ve tatli yorgunlugumuzla  adada ayrildik.


8 yorum:

  1. blog adınız cok isabetli cok sanslısınız güzel yerler goruyorsunuz :):)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel kareler orada olasim geldi :) cok keyifli kaliteli zaman bunlar.

    YanıtlaSil
  3. Harika kareler! biraz daha havalar ısınsın, hafta içi gidilebilir. Hafta sonu çok kalabalık oluyor. Ben de tam Nil için bisiklet koltuğu bulabilir miyim diyordum ki varmış görmüş oldum, teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Geçen yıl Nisan ayında bizde bir haftasonu oradaydık, ilk gidişimdi bayılmıştım büyükadaya. Çok iyi yapmışsınız, sevgiler

    YanıtlaSil
  5. canımmm bılıyormusun Japonyada herkes boyle gezıyor :) ne sahanesınnn bayılıyorummm boyle gezmelere masallah sızeeeee tatlım ne ıyı yapmnıssınız :)

    YanıtlaSil
  6. tatlimm.. cok heveslendim Alpcan'i arkamiza atip gezmeliyiz bizde.. haftaya belki yaparim bu programi.. :) Milto iyidir.. Bizim cok eski bir balikcimizin sefi orada. Samil abi.. gideriz ama ama ama genelde Kapri'dir mekanimiz.. Sahibini cok sever Alper.. :) Afiyet olsun bol keyifli hafta sonlarimiz da olsun ! Bir de yarin olsun hadi.. :) hehehe

    YanıtlaSil
  7. Oh ne guzel bir ada kacamagi olmus ailecek : ) Bisiklet ve fayton keyfi super. Adaya gitmeyeli 15 yil kadar oldu sanirim. Splendid otelde cok guzel anilarim vardir, beni oralarda dolastirdin, cok sagol : )

    YanıtlaSil
  8. yerım sızı uzun suredır bloglara ugrayamıyordum ya ama sızı ıg den takıp edebılıyordumn :)ardanın keyfıne dıyecek yok ve de cok kalabalıkda degılmıs galıba guzel zamanda gıtmıssınız

    YanıtlaSil