17 Şubat 2013 Pazar

TATLI TELASLAR

Bu aralar tatli telaslardayiz, bir yandan dugun hazirliklari bir yandanda yavas yavas iki hafta sonraki yeni seyahatimizin heyacani sarmaya basladi.  Malum dugun demek ne giyecegim demek. Ustelik bir hafta arayla iki dugun!Neyseki bu sefer bu ne giyecegim sorununu kendimden beklenmiyecek bir performansla elbise bakmaya ciktigim ilk gun iki ayri dugun icin iki ayri elbise alarak hallettim. Biri uzun yesil tas detayli saten balik formunda (yesil olan) digeri ise kisa bel kismi drapeli tek omuz boncuk islemeli vizon renginde olan elbiselerim uzerime cuk diye oldular sanirim birazdanda ondan kendilerini sevdim :) 


Bu arada seyahat nereye derseniz dugunlerden biri Berlin'de ne guzel degil mi:) Tabi oyle olunca Berline gitmisken yakin cevrede baska nereye gidilir diye arastirildi hemen. Sonuc olarak kisa kacamak rotalari olarak Dresden ve Prag'ta hemen planlara dahil edildi :) Prag zaten masal sehir olarak anilmasindan mutevellit gormek istedigim bir yerdi. Hazir yakinina gelmiskende gormemek olmaz dimi ama. Dresdeni ise bilmiyordum ama arastirinca oralarin Floransasi olarak tabir edilen gorulesi bir yer oldugunu kesfettim. Anlayacaginiz dugun vesilesiyle bir tasla 3 kus vurmus olucagiz ya da dugun bahane gezmek sahanede diyebiliriz:))
Bu arada instagramda da esraarda olarak takip edebilirsiniz.






8 yorum:

  1. Gunaydin canim ! ne guzel bir sebep ! Berlin cook farkli bir sehir.. O kadar sanat odakli ki insan icinde bulunmayi cok seviyor.. Umarim onemli sanat muzelerini gorme sansin olur.. Prag zaten basli basina bir guzellik ! Sana orada tek bir adres soyluyorum ! U-fleku ! Inan bu tavsiyem cok hosunuza gidecek.. 500 yildan fazla bir yasta dunyanin en eski birahanesi burasi.. Ve icinde bulunmak cok keyifli.. Kendi ozel biralari da cabasi.. Hemen arastirip notlarina eklemelisin.. cikista da kuklanizi almayi unutma :) Arda'ya hediye olur.. Biz Alpcan daha dogmadan almistik :))) Sehir her hali ile sizi kendine asik edecek.. Ask dolu gecsin umarim.. Dresden'i bende henuz gormedim ama hakkinda cok sey okudum.. senin gozunden de gorup notlarimi alacagim.. O yuzden heyecanla donus postunu beklerim.. :) Bu arada bizim de Mayis'ta Atina'da bir dugunumuz var.. Bu dugun telaslari yurt disinda olunca ne hos oluyor bilirim.. ama ben kiyafet kismini henuz cozmus degilim.. :P iyi haftalar canim..

    YanıtlaSil
  2. cnm Berlin'e gidiyorsan benim Berlin postlarıma bak ve mutlaka (çok çok öneriyorum) Potsdam'a gidin. İnanılmaz güzel bir masal yeri :) Berlin'i ben çok seviyorum, bol bol haribo ayıcık yiyin ve berliner :)

    YanıtlaSil
  3. Esracim, yurtdisinda dugun keyfi cok guzel olur, biz de Toronto ya gitmistik Italyadan 10 kisi, oglum daha 8 aylikti, gayet rahat etmistik onunla da, orada bir hint dugunu yapmistik, cok eglenceli olmustu : ) siz de ne guzel yerleri gezeceksiniz, Dresden i merak ediyorum, postlarindan ogrenicem : ) Diger iki sehir icin tavsiyelerimi yazmistim sanirim. Elbiselerinin icinde de resimlerini paylasirsin belki, gule gule giy canim, bol dansli dugunler diliyorum : )

    YanıtlaSil
  4. Harika! Bu aralar inanılmaz soğuktur hepsi şimdi, kayak montuyla rahat rahat gezilir. İyi yolculuklar şimdiden :) İnstagramda takibe alacağım hemen :)

    YanıtlaSil
  5. Elbiseler cok güzel görünüyor! Bizde ekimde gezmistik prag´i. Almanyada yasadigim halde, ne berlini ne de dresden´i gördüm. Postlarini merak ediyorum :-)

    YanıtlaSil
  6. AY SAHANEEE BILIYORUM ZATEN nunları ama almanyaya gıdecek olmana extra kalpkalp bın kez gıtsmde bıkmamkı:)) ohh prag ayy yuppii :)) elbıselerı uzerınde gorsem sankı daha kalp olurdu ama olsun :)) sevgıler

    YanıtlaSil
  7. Düğün zamanı elbiseleri üzerinde görmek istiyorum ama! Buarada şimdiden iyi tatillerrr

    YanıtlaSil
  8. Elbiseler harikaymış bayıldım.İçinde seni hayal ettim ve evet çok yakışıcaklar kesin. Prag tatili ne güzel. Ah darısı başıma :)

    YanıtlaSil