4 Şubat 2013 Pazartesi

RUYALAR ULKESI GALTUK

Bu haftasonu ardaya bir surpriz yapalim dedik ve onu bu guzel gosteriye goturduk. Aslinda 2 saate yakin suren bir gosteri ama daha onceden 1 saatlik bir tiyatro tecrubemiz bulundugundan en azindan bir saati garanti olur dedim:) Aslinda bende gidicektim ama onlar baba-ogul takilmak istediler iki kafadar :) Bende tabi bu firsattan istifade attim kendimi magazalara eh fenada olmadi sonuc olarak herkes mutlu oldu:) Gosteri cok guzelmis bizimki eglendim diyip durdu babasindan aldigim bilgilere gorede gercekten guzelmis. Galtuk'u unlu sirk grubu La Fiesta Escenia sahneliyormus. Ruyasinda en sevdigi oyuncagi calinan bir cocugun akrobatik,fantastik dussel yolculugu anlatiliyormus. Ayrica akrobat suaygirlari,oyunbaz zebralar,ip atlayan filamingolar,kaplumbagalar,baliklar vs. gibi bir cok hayvanin olmasida bizim tercih nedenimiz oldu diyebilirim.
Biraz gec haberim oldu bu gosteriden son showlarina denk geldik yoksa kesin tavsiye ediyorlar baba-ogul gidin derdim ama eger olurda bir daha gosteri yaparlarsa cocuklar icin aklinizin bir kosesine yazin derim :) 










6 yorum:

  1. Arda icin nefis bir aktivite olmus olmali.. Bana da Tuba Unsal soylemisti hatta konsatrasyon sorunu olmuyor mutlaka gotur demisti ama tarihleri kontrol edince gordum ki Alpcan'in Bursa'da oldugu hafta sonu... Dolayisiyla bilet alamadik ve dahasi Bursa iptal oldu :))) neyse onu aratmayacak bir plan yaptik elbette ama babasiyla gitsin cok isterdim hatta biz de seninle alisveris yapardik , guzel olurdu :P Mutlu sallanmayan Sali hepimize ;)

    YanıtlaSil
  2. bizde hafatsonu oradaydık hatta bende bu konuda post yayınlayacağım bugün..
    özlem

    YanıtlaSil
  3. canım benım sahene bır etkınlık olmus..ıkımız de etkınlık postu yapmısız :))) ınsallah beraberde etkınlıkler yaparız ama sanırım 1 sen sonra daha guxel olur:))) hahhahaha:)

    YanıtlaSil
  4. Esracim, ben bu postuna yorum yazmistim, gitmemis sanirim. Soyle birsey yazmistim : )
    Ne guzel bir sovmus, zebralari ozellikle merak ettim bir zebrasever olarak : )
    Madagascar dvd serisi en cok izlediklerimizden evde.
    Bizimkini daha hic sova sinemaya goturemedik, 4 oldu, Istanbul'da daha cok secenek var bence.

    YanıtlaSil
  5. Çok eğlenceli bir aktivite olmuş, Arda bey çok şanslı maaşallah çokta tatlı.biz ankaradayız, burda çok gösteri olmuyor mickey mouse olmuştu malesef bazı nedenlerden dolayı onuda kaçırmıştık, Çınar daha küçük ama yinede eğleneceğini düşünüyorum.Benim gibi, şanslı bir anne daha buldum, bende beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir gösteri, masal dunyasında gbi olur insan izlerken =)

    YanıtlaSil