18 Ocak 2013 Cuma

DAG HAVASI

Gecenlerde ani bir planla iki gunluk bir Kartalkaya kacamagi yaptik. Aslinda biraz gecikmis bir post oluyor malum brugge'dur gent'tir bruksel'dir derken sonra yaparim dedim anca sira geldi :) Sansimiza Kartalkaya'da hava o kadar guzeldiki gunluk guneslik cok keyifli gecti. Tabi arada dusmelerin acisi sonra cikti ama olsun yine de keyifliydi, temiz dag havasi, gunes, parildayan karlar, sicak salep molasi... Bu arada Dorukkayada Kaya Palazzo otelde kaldik ve cok memnun kaldik:) Iste o gunden kalanlar,














Bir de sevgili aysstyle'in gozunden kartalkaya gunlugune bakmak isterseniz tik tik






12 yorum:

  1. İlk fotoğrafa baktım. Yok artık Geçen Aysunda bu otele gitmişti, Yoksa bir tek ben miyim bu otele gitmeyen diye ağlayacaktım kiii :)Birlikte gittiğiniz aklımı geldi :)Sondan ikinci fotoğrafın tam çerçevelik olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha komik olmus desene :) begenmene sevindim cok saol:)

      Sil
  2. Ahhh simdi dagda olmak vardi, cok ozledim kaymayi, kar keyfi yapmayi, kara karsi sicak birseyler icmenin keyfini : ) Otel cok guzel cidden, Aysun un postunda da gormustum.

    YanıtlaSil
  3. Kartalkaya favorimdir ama Palandoken i tek gecerim hep soylerim :p Amma velakiinnnn bu guzel otel icin oda icin annemleri skistirmaya basladim bile ama pek bir yere gidecek gibi gorunmuyorlar JB ile ise seneye kaldi artik <333

    YanıtlaSil
  4. bu otelı bılıyorum az gıtmedık az ınsan tasımadık :)ama ben kayaktan tırsan bırı olarak hep seyırcı kabınınde takılmısımdır sızın cesareti görünce onunuzde egılıyorum ama benji ile yaparsınız s.b o da cok sever

    YanıtlaSil
  5. Otel muhtesem, fotograflar da oyle :)

    YanıtlaSil
  6. canımmmm muhtesem bır balayı daha sızın ıcın..hahhaha bızde hep başayı yapıyoruz sızınle degıl mı:)) bayıldım ben kar postuna ohhh en sahanesınden beyaz tatıl ustelık ask kokulu...ınsallah en kısa zamanda gorusuruz cubuk karekerım:))

    YanıtlaSil
  7. O kacamaginiz super bir sezon acilisi oldu.. fazlaca da romantik.. Sizden sonra zaten pek keyifli kayak tatili yapamadi kimse lakin sis pus ve yogun kar yagisi mani oldu... Su 15 tatil bitsin sonrasinda bizimde planlarimizda erken acip sonrasini getiremedigimiz kayak tatilleri var.. Insallah planladigimizdan daha cok kaydigimiz bir sezon olur tatlim.. Mutlu Cumalar..

    YanıtlaSil
  8. Çook kıskandım! Hem hava çok güzel hem de Kaya Palazzo'da kalmışsınız. Ben sadece swiss fondue restoranında yemiştim, otelde kalma fırsatım olmadı ne yazık ki, ki çok istiyorum :). odalar çok güzel görünüyor. eminim çok güzel bir tatil geçirmişsinizdir. darısı başımıza :).

    http://tuzvekarabiber.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Mis havayı bol bol içinize çekseydiniz :)

    YanıtlaSil