19 Aralık 2012 Çarşamba

TATIL KACAMAGI

Kisa bir sure bloguma giremedim peki bu surede neredemiydim masal sehir Brugge'da kocamla basbasa harika bir tatil hatta ikinci balayi yaptik diyebilirim.. Aslinda nerdeyse gidemiyorduk arda'nin hastaligindan nerdeyse vazgeciyorduk ki son anda attik havaalanina kendimizi iyi ki de gitmisiz! O kadar keyifli o kadar guzel bir tatil oldu ki sizinle detaylari en kisa zamanda paylasmak icin sabirsizlaniyorum tabi fotograflari duzenler duzenlemez daha dogrusu okadar guzel fotografin arasinda karar verip secebilirsem en kisa surede sizinle paylasicam bu ruya sehri:) 



8 yorum:

  1. Hosgeldin tatlim ! Dun Ugur haber vermisti bitti tatil diye :( Masal gibi.. Goruntunu beni daha da heveslendirdi.. Sanirim acil konusmamiz lazimmmmm :))) Ikinci balayi detataylari muthis olmali bizim de isimize yarar eminim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosbulduk canim:)) yaa sorma az daha gidemiyoduk ama simdi bitti diye uzuluyorum walla:) bi daha gitmek sart askimla cook begendik cunku :) tum detaylari gitmeden sana vericem canim emin ol sen :)))

      Sil
  2. Esra'cim iyi gectigi oyle belli ki kelimelerinden, beni bile bir heyecan dalgasi sardi burada. Guzel fotograflarini heyecanla bekliyorum;)

    YanıtlaSil
  3. canımmmmmm hos geldınnn sabırzılanıyorum :))) bırde balayı mevsımındeyız sanırm hepımızde bır balayı :)) haha :)) ınsallah mınnos ıyılesmıstr ...

    YanıtlaSil
  4. Heyecanla bekliyorum bu guzel ve romantik tatili ozaman <333

    YanıtlaSil
  5. 2.balayı planlayan ben için, iyi bir seçenek, sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ben de bekliyorum mart'a yetistir bari de bize yarasin;) şaka bi yana secmek cok zor ve uzun bir surec biliyorum ama cok merak ediyorum lutfen elini cabuk tut😉

    YanıtlaSil
  7. ama bu fotografı gormeyecektım suan radyo voyage la zaten huzur ıcındeyım ıyıce koptum gıttım :)

    YanıtlaSil