5 Kasım 2012 Pazartesi

BUGUN OKULLU OLDUK

Benim canim oglum buyudude haftada uc yarim gun okula basladi bugun :) Tabi bizimkinde bir heyecan 'anne saatimiz geldi mi, anne canta mi tak, hadi gidelim artik' demeler falan. Oraya gidince de once kalabaliktan biraz cekindi, anne sende gel elimi tut dedi sinifina beraber ciktik ben bir kosede oturdum onu izledim o da bir kosede oturdu siniftaki cocuklari izledi:) Neyse ki sinifinda iki tane tanidik arkadasi vardi da bu bizim icin buyuk sans oldu. Sonra yavas yavas isininca ben cikiyorum disarda beklicem seni dedim ve ciktim. Sonrada asagida kameradan izledigim kadariyla bir problem cikmadi keyfi yerinde oynadi. Oh neyse ilk gunumuz kolay gecti aglama zirlama gitme demeler yasanmadi neyse ki :) Ve hatta eve gelince anne ben ogretmenimi ozledim bile dedi ne mutlu bana dimi:) Iste okuldaki ilk gunumuzden bir kac fotograf,













20 yorum:

  1. Hayırlı olsun tatlım. Üniversite mezuniyetini de görürsün insallah :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. çok şirin.saçlara bayıldım:)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah çok güzel kareler,hayırlı olsun,hep güzel başarıları olsun:)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun Esra'cım. Sanki 40 yıllık okullu gibi rahat :)

    Bir bakmışız üniversiteli olmuşlar artık! :)

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsunnnnn nasıl gecıyor zaman degıl mı..hele ozlemesı ogretmenını sahane..masallah dıyorum ve umarım uzun saglıklı yılları olurr

    YanıtlaSil
  6. :) Hayırlı olsun, başarıları daim olsun. Blogunuzla yeni tanıştım, benim de bir blogum var tanışmak isterseniz.http://missinem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Allahimmm cantasini da saclarini da kendini de.. yani butununu yerimmm :)) Okulunuz hayirli olsun canim.. Sorunsuzca alismasi harika ! Umarim boyle devam eder.. Biz de oyun icin haftada 2 gun 1 saat baslayacagiz insallah :) bakalim maceralarimiz nasil olacak ;) opuyorum cok !

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı ve başarılı okul yılları olsun.. Maşallah çok yakışmış okullu olmak :) bende kızımın bir an önce okullu olmasını merakla ve heyecanla bekliyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Tebrikler canım yaaaa. Darısı başımıza :) O çanta yenir ama. Çok özledim ikinizide.

    YanıtlaSil
  10. maşallah ne kadar tatlı :)
    hayırlı olsun okul hayatı :)

    YanıtlaSil
  11. heerkese cok tesekkur ederiz :)

    YanıtlaSil
  12. Hayırlı olsun dönünde uzun yıllar var umarım hep böyle hevesli ve istekli olur okula karşı. Çantası da pek şirinmiş ayrıcaa:)

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. aman yarabbım onu yerım saclarını da yerım herhalde artık bu saclar yok dımı daha kucucuk ya :)o arkasına bakmadan gıdısı varya alıp gıdesım var onu ::)

    YanıtlaSil

  15. Okulda ilk gününüz hayırlı olsun canım :) insan zamanın ne kadar hızlı geçtiğini anlayamıyor değil mi? bir bakıyor okul, sonra ilk okul, lise yıllar geçiveriyor. Fotoğraflardan görüldüğü kadarı ile çok da eğlenmiş bu küçük yakışıklı, maşallah diyor kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  16. Hayırlı olsun,çok tatlı maşallah :)

    YanıtlaSil
  17. allahımmmmm neden bukadar gec kalmışımki bloguna gelmek icin, o kadar da adını duyuyorum sürekli:)
    oğluşunun o fiyakalı saclarını da bacaksız tipini de yerimki ben ^.^
    hadi o zaman yeni okul yılınız hayırlı olsun, bu minik adamın önünde beklemekte olan ve yıllarca sürecek olan okul hayatı başarılarla dolu geçsin :)
    öperim sizi sevimli şeyler ^.^

    YanıtlaSil
  18. çok tatlı çok havalı bu bıcırık :) bayıldım... Neden bu zamana kadar görmemişim bloğunu :)

    YanıtlaSil