11 Ekim 2012 Perşembe

ISTANBUL FASHION WEEK


Evet Istanbul Fashion Week basladi arkadaslar .Bu sene Karakoy Antrepoda gerceklesen bu moda haftasina benimde katilma firsatim oldu. Ilk gun gerceklesen bir cok defileden Dilek Hanif defilesini izlemek uzere aksama dogru hazir ve nazirdim:) Dilek Hanif'in koleksiyonunda ipek ve sifon islemeli elbiseler agirlikliydi. Kapanisi da cagla sikel gelinlikle yapti. Amma defileyi begendin mi diye sorarsaniz ben pek begendigimi soyleyemeyecegim dogrusu tabi benim yanim sira begenenlerde vardi:) Bu arada maalesefki fotograf makinemi unuttugum icin fotograflarin cogu iphone'la cekildi ve o yuzden goruntuler eh sayilir ama defileden neyseki birkac profesyonel fotograf buldum. Iste antrepodan ve defileden fotograflar...



































4 yorum:

  1. Bnmde çok başıma gelir bu :)
    Hiç gitmedğim doğa harikası bi yere gidiyorum,yada sahilde sonbahar renklerinin uyumunu görüyorum aa ben bunu çekmeliyimki diyorum :( malesef yanımda foto makinem olmuyo :)
    unutmuş oluyorum herzamanki gibi :)

    bu arada güzel bi paylaşım olmuş her ne kadar unutkanlığının aziziliğini yaşasanda görsel olarak doyurucu bi post olmuş ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Çağla Şikel kuğu gibi olmuş. Çok beğeniyorum kendisini günlük hayatta da podyumda da.
    Bu arada gidip izleyebilenleri çok sanslı buluyorum. Gerci bizlerde sizler sayesinde gitmiş kadar oluyoruz. Bana da beklerim.Sevgiler :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Dilek Hanifi hep beğenmişimdir eğer katılabilseydim fw te izlemek istedğim tasarımcılardandı kendisi ama görsellerinle birlikte izlemiş kadar oldum :))

    YanıtlaSil
  4. katılamadım ama ıyıkı sızler varsınız canlı canlı yasadım bıle dıyebılrıım :)

    YanıtlaSil