22 Ekim 2012 Pazartesi

CHICCO'NUN KIS KOLEKSIYONU

Gecen hafta Chicco'nun guzel daveti uzerine Ritz Otel'de brunch esliginde yeni kis koleksiyonunu gormeye gittik.  Cocuklar icin cok hos bir kis koleksiyonu vardi karsimizda. Kizlar icin renkli kislik montlar kucuk adamlar icin pantolon ceket takimlar, ayakkabilar botlar hepsi birbirinden guzeldi. Bir de chicco'nun yeni model bir cocuk arabasida vardi, yeni anne olacaklar bence bir goz atmali! Bir diger dikkatimi ceken  de chicco'nun pure bio organik bakim urunleri oldu malum konu cocuk olunca herseyin organigi makbul, sahsen biz kullanmaya basladik bile :) 











7 yorum:

  1. lily deniz i takip ettiğim için onun resimlerinde seni görmüştüm ama acaba esra mı demiştim evet doğru tahmin etmişim sende oradaymışsın
    kıyafetleri görünce içim gitti senin yerinde orada olmayı çok isterdim :((

    YanıtlaSil
  2. Esra'cim, Chiccp'dan tek bir parca esyam olmadi desem ? :( neden bilmiyorum ama sevemedim onlari ama bu kez mutlaka goz aticam.. Hazir Alpcan'a kis dolabi yaparken harika bir firsat olabilir ;)

    YanıtlaSil
  3. ayrica da dun seni gordugume cok sevindimmm :) Daha uzun daha bol sohpetli de yapalim bayram sonrasi..

    YanıtlaSil
  4. Güzel ürünleri olan bir marka ama nedense hala bir zara kids kıvamına gelemedi bu marka. Keşke bira tarzını değiştirse:)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Eğer kabul ederseniz, blogumda size ufak bir sürprizim var.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. chıccoyu sevmıyorum:) bır kez bıneron termosu aldım arızalı cıktı ve ılgılenmedıler ogun bugundur ben mother care vsvs cıyım :))) ama bu guzel bloggerların bır araya gelmesı super olmus

    YanıtlaSil
  7. Henüz anne olmadığım için kullanmasam da bebek bezi sektöründe çalışan birisi olarak chicco’nun inovatif ürünlerini çok beğeniyorum ve takip ediyorum. Ben de kesinlikle bu organik ürünü kullanırdım. Çok hoş bir davet olmuş diğer bloglarda da görüp beğenmiştim seni, çok zarif ve asil gözüküyorsun Esra’cım :)

    YanıtlaSil