3 Eylül 2012 Pazartesi

TATILDEN SON KARELER

 Agustos ayini hatta koca bir yazi bitirip sonbahara girdigimiz su serin gunlerde keyifle gecen bir tatilden geriye kalan fotograflardan son derlemelerimi de yayinlayayim dedim. Tabi bunu hazirlarken 'ah tatil ah ne cabuk bittin gittin de bize fotograflara bakip bakip ic gecirtiyorsun' demekten de kendimi alamadim. Neyse fotograflari yine ortaya karisik yaptim, umarim resimlere bakarken sizde benim kadar keyif alirsiniz:) 








































Ve cesmede sevgili lulu'yla tanisma firsati buldugum icinde cook sevindim ayrica:) 
 Ben , sevgili aysun ve lulu




11 yorum:

  1. Çook güzel fotoğraflar,gece gece iyi geldi,nice tatillere inşallah:)

    YanıtlaSil
  2. yeni dönmeme rağmen hiç gitmemiş gibi oldum tatile valla :(
    iyi eğlenceler..

    YanıtlaSil
  3. çok eğlenmişsiniz belli :) fotoğraflar harika :)

    www.samiraslifeandstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Esra'cimmmm cok sahane bir surpriz oldu benim icin.. Sonunda kendimi gorunce cok sevindimmm :)) Siserka postu hazirladigimda sende kendini goreceksin sakin sasirma :))) O pipet agzinda muzur bakisli pozunu cok sevdim.. Aysun'la ayaklariniz da harika gozukuyor suyun icinde.. Ayrica neseli halleriniz de oyle.. Allah nazardan saklasin hem askinla mutlulugunuzu hem de Aysun ile dostlugunuzu.. Seni tanidigima cok sevindim insallah yeniden gorusme sansimiz olur arayi acamadan.. :))

    YanıtlaSil
  5. ah ah bu sene hamilelik sebebiyle sıcak havaya katlanamadım, şöyle ağız tadıyla bir tatil yapamadık, seneye de inşallah bebişle... :)

    çok cici bir blogunuz varmış, tanıdığıma çok sevindim... patiklievler.blogspot.com adresime de beklerim...

    YanıtlaSil
  6. cool hatunlar sıız ,tatılın yakıstıgı nadır ınsanlardansınız o da nasıl olur deme valla acıklaması zor bır terım...hakkını vermıssınız lulum lada karsılasmıssnız ınsan daha fazla ne ıster kı tatılden

    YanıtlaSil
  7. Harika fotoğraflar, çok güzel gözüküyorsunuz :)


    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. keyif alınmayacak gibi değil ki:) fotoğraflardaki enerjiniz yeter :)

    sevgiler

    http://trendydolap.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Daha döneli bir hafta olmadan Türkiye'yi özledim :(( Çok harika fotoğraflar, üstteki postlardan birindeki minik Jokey ve Ponysine de bayıldım ayrıca.
    Sevgiler .

    YanıtlaSil
  10. Ne kadar güzel resimler bunlar.Çok keyifli bir tatil olmuş belli.Ama ben en çok o yukardaki gülen resmine bayıldım.Çok güzelsin :)

    YanıtlaSil