6 Eylül 2012 Perşembe

KUCUK JOKEY VE PONY'SI


Kusadasi'nda Degirmen diye bir yer var, yazin oralara yolumuz dusunce mutlaka gider keyifle gezeriz. Yesillikler icinde gezerken ordekler,tavuklar, kuzular, develer, atlar vs. bir kisim hayvanlarida gormus oluyoruz. Tabi daha cok arda'ya yariyor bu gezimiz:) Ayrica kucuklere de pony atlarla tur yaptiriyorlar. Bizde bu seferki ziyaretimizde arda'ya binmek isteyip istemedigini sorduk. Kendisinden binmek istiyorum yanitini alincada hemen bindirdik. Sanki kirk yillik binici gibi bindi desem yeridir, tur boyunca dimdik durdu ve gayet ciddiydi, giki cikmadi. Biz de onun kadar keyif aldik bu turdan dogrusu.Ve iste kucuk jokeyimiz arda ve pony'si barbie :) 
















9 yorum:

  1. çok şeker yaa bayıldım :)

    www.samiraslifeandstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Allahım tipe bak nsl da ciddi:)
    pro jokey gibi:)

    YanıtlaSil
  3. Cok seker. Degirmen'i bilirim, ben üniversitedeyken ailem Kusadası'nda yaşamıştı 5-6 sene.

    YanıtlaSil
  4. Yaaa çok şirin bayıldım :))

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. ben de kızlarımın bu pozları vereceği günler için sabırsızlanıyorum ,Arda gerçekten kırk yıllık binici gibi çok cool :))
    ben de sizin gibi full time anne olanlardanım
    blog uma beklerim,sevgiler
    defnevederin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Ardaaaa isini nasilda ciddiye almis nasil da konsantre ;) Dik oturup profilden guzel burnunun gorundugu kareye bayildim ! :)) Cok tatli masallah.. Biz de bu kis ponylere binmeye baslariz sanirim.. Istanbul'da gittiginiz bir yer var mi ? kemer civarlarinda var bir cok yer.. belki bi hafta sonu bebeklerle bulusur eglendiririz oglanlari ;)

    YanıtlaSil
  7. Yirimmmm o tipi.Cnım yaaaa nasıl keyif almıştır kimbilir.Saçlarda hala çok güzel yaaa.Biz kymak zorunda kaldık, kendisi istedi çünkü.Özledim artık çok. İstanbula döner dönmez buluşalım.

    YanıtlaSil
  8. Acaba Arda bey sizden habersiz kaçamak mı yapmış annesi? Gerçekten de ponylere binmeye hiç yabancı değil gibi maşallah :)

    YanıtlaSil