13 Ağustos 2012 Pazartesi

TATILIN IKI TURLUSU



Durun durun cocuklu kismindan hemen korkmayin tablo bu kadar korkunc olmuyor tabi resimdeki gibi sizi cildirtacak iki cocugunuz yoksa:) Malum bayram tatiline az kaldi tatil planlari yapildi ben tatilimi hem cocuklu hem cocuksuz ortaya karisik yapmayi dusunuyorum! Bayram tatilinde rotamiz kusadasinda ailelerle birlikte olmak. Arda kusadasini yazlik ortamini pek seviyor cokta rahat ediyor bu yuzden burda onunla tatilimizi yapip sonrada kocisle basbasa kusadasina cok yakin olduklari icin bir  bodrum veya alacati yapabiliriz ufakligi kusadasinda birakip...Boylece tatilin resimdeki hem yan gel yat kismina hem de bagris cagrisli kismina dahil olucam ikisininde keyfi bir baska nede olsa! Bir de ayiptir soylemesi biz bayrami uzattik soyle 10 gunluk bir tatil yapicaz insallah :)) Belki sartlar uygun olursa baska baska yerlerde tatilimize eklenebilir. Plan program yapmadik anlayacaginiz, tamamen akisina ve keyfimize biraktik.  Eee ne diyelim o zaman tatil icin geri sayim baslasin...

6 yorum:

  1. az bıraz oyle olmuyor mu sanslı annem hele kı ayaklanmıs cocuklardan bahsedıyorsak,iş bölümmü yapmak en mantıklısı sankı...sımdıden ıyı tatıller:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi cnm az biraz oluyor ama keyifleri yanlarida var,zaten yan gel yat kismini anca kocisle donusumlu yapabiliyoruz dedigin gibi is bolumu olmazsa olmaaz:)

      Sil
  2. hic oyle kotu versiyonlar yasanmayabilir elbette.. Ben sanslilardanim bu konuda.. ;) Allah herkese Alpcan gibisini versin.. Bence Arda da pek oyle cilgin bir yaramaz degil degil mi ? Bayram'da biz de Alacati'dayiz.. Sonrasini da uzatip bi 10 gun orali olacagiz.. OIurda gelirseniz ve karsilasirsak harika olur.. Bi kadeh atariz dar alacati sokaklarinda.. ;) iyi tatiller canim !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alpcan konusunda sanslisin aman masallah de :) ardada dedigin gibi yaramaz degil bizde de boyle cilgin gorunumler olmuyor ama hareketli sonucta 2 yas cocugu nede olsa tatlim :) ayy denk gelirsek super olur wallahi cok sevinirim canim size de iyi tatiller :)

      Sil
  3. tatılde aılelerle olmak cok keyıflı aslında hele yazlık ortamında en guzelııı saglıklı tatıllerr canımmmmmm..bu arada cocukla tatıll cok ama cok keyıflı evet yorucu ama burada bakmaktan daha kolayy:)))

    YanıtlaSil
  4. ahh alaçatıya bayılırım canımm. Ardacık kuşadasında minnoşluk yapadursun sen de kocişle romantizm yap bari :)iyi tatiller kuuzum

    YanıtlaSil