7 Haziran 2012 Perşembe

BIR DIZI GITTI KALDI IKISI

Eveet yaz gelmesiyle artik dizi sezonumuzuda nihayet sonlandiriyoruz yavas yavas. Her sezon yok bu sefer dizi takip etmicem diyorum ama cikiyor iste bir iki tane napayim ? Haftanin uc gunu takip ettigim yerli diziler vardi bunlardan biri de Muhtesem Yuzyil'di. Oyle yana yakila izlemesemde merakima yenik dusup ay ne olacak acaba diye izliyordum ve o da dun sezon finali yapti. Gerci ben bu sene bitirirler diye bekliyordum ama bitmedi.Neyse guzel de bir final oldu hem ibrahimi hem mahidevrani ne yapti ne etti halletti kadin. Oh sonunda Hurremin istedigi oldu dedirtti yani ( bu arada ben hurremciyim bir de ). Yani bol olayli bol entrikali bir bolumdu.Her ne kadar bir ara yagmurun azizligine ugrayip tam heyacanli bir konusma sahnesinde d-smart bir ara gidip nasil yanii yok artik sirasimiydi dedirtsede akabinde hemen gelerek yuregime bir su serpti. Evet hurrem simdilik gitti kaldi iki dizim. Bu iki dizide ne mi Adini Feriha Koydum  ( evet maalesef izliyorum eh gecen seneden bir emek var nede olsa ) ve Oyle Bir Gecer Zamanki. Onlarida tamamen bitirdik mi rahatiz yeni sezona kadar.Sonra da gelsin yenileri :)




9 yorum:

  1. ne güzel anlatmışsın :)
    bende hürremciyimdir bu arada :P
    katılıyorum yazdıklarına,yazın rahat izlenmiyo e kaçırmakta olmaz sezon finali yapmaları süperr oıluyo :)
    ibrahim ve mahidevran için üzülmedim hiç ohh iyi oldu :D

    YanıtlaSil
  2. valla ben bi başlıyorum anacak bi süre sonra devamını getiremiyorum..
    izleyerek stres atıyım dediğim bi yalan dünya var onuda kaç haftadır oturup ağız tadıyla izleyemedim gerçi çocuklu bir evde hangi dizi ağız tadıyla izlenir tartışılır:)
    ama meryem uzerli hakikaten iyi rol çıkarıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bizim oglusu yeni bolum baslamadan uyutuyorum tatlim ondan benim diziler tikirinda :)) ben de nerde strese girilcek dizi var onu izliyorum wallahi :) benimki de hem kizarim hem izlerim misali olduu ama merak iste naparsin burcucum :)

      Sil
  3. hepimiz hurrem'iz !! :))) hihihi benim de tek izledigim ya da izlemeye calistigim diyelim dizi MYY.. Yalan dunya Cuma oldugu icin kaciyor ona cok uzuluyorumm pufff..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet var biraz hurremlik dogru dedin :) wallahi ben cuma gunu icim daraliyor ama maalesef adini feriha koydumu izliyorum canim:))

      Sil
  4. Benim favorim hekim kadin, devlet Hastanesi gibi tam tesekkullu calisiyor hatun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hee sorma bir bakisiyla kadin mr cekiyor nerdeyse :)) gel senide hurremci yapalim bos ver sen hekim kadini :)

      Sil
  5. hshahhah cok doğru yzmısısn ama ben hıc ızlemedım o dızıyı bı sevımsız geldı sanırım bastan o yuzden:) yıllardr kıvancın her dızısını ızledıgım ıcın kg cıyım bu sezon tek dızım:) kg dede cok sevımsızler var ama onlar cıkınca gozlerımı kapatıroum hahha:) kocaman sevgıler tatlı anne

    YanıtlaSil