19 Mart 2012 Pazartesi

LACOSTE VE BURBERRY OUTLET ACILMIS


Bugun Gunesli'de bulunan Eren Holding'de Burberry ve Lacoste'un urunlerinin indirimli olarak satisa sunuldugu indirim gunleri baslamis. Senede iki kere(mart ve eylul aylarinda hemen hemen ayni tarihlerde) kisa sureligine olan bu indirim gunlerini kacirmak olmaz hele ki cok yakininizdaysa.Biz de pek tabi sevgili arkadasim Aysun ( Aysstyle ) ' la birlikte indirimin ilk gunu solugu hemen orada aldik. Neyseki ogleden sonra gitmemize ragmen asiri bir kalabalik yoktu yani en azindan kalabaliga ragmen gecen seferki gidislerimize gore daha rahat gezdik diyebilirim. Ben kendime birsey alamadim ama ogluma bir tanecik t-shirt alabildim neyse ki:) 



Bu arada eren holdingin sayfasina girdiginiz zaman guneslideki yeri icin krokiden nasil geleceginizi ogrenebilirsiniz.

7 yorum:

  1. pazar gunu oradaydık ama carsamba acılıyor dedıler...gıdıp sımdı ne yapıyım ben onları :))) cok guzel bır parca almısısn :))) sevgıyle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol cnm:) ya sanirim ilk 3 gun icin herkese haber vermiyorlarmis ama giriste hicbirsey sormuyorlar haberin olsun :)

      Sil
  2. :) oh oh maşallah.. hep ona hep ona :) Ediz bana artık biraz da kendine bir şeyler alır mısın dedi.. anladım ki abartıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cnm ilk zamanlar abartiliyor ay bu da ne sirin su da pek guzel diye bir suru sey aliniyor:) Ama sonradan azaliyor en azindan biz de oyle oldu simdi hep bana hep bana hehe:)

      Sil
  3. ya neden hep bayanlar yorum yapiyor?Bu guneslide acilan outlet sadece bayanlar icinmi? Her sezon sonu acildigi belirtilmis,herzaman ayni tarihtemi aciliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mart ve eylulde olmak uzere senede 2 kez aciliyor genelde tarihleri bu aylarin 19-20 si gibi basliyor sanirim 10 gun falan suruyor. Outlette bu markalarin bay bayan ve cocuk urunlerini bulabilirsiniz ayakkabidan tshirte gomlege cantaya hersey var.

      Sil
  4. Faydalı bir bilgi bakalım bu yıl eylülde hangi tarihlerde olacak. Teşekkürler Şanslı anne :)

    YanıtlaSil