26 Mart 2012 Pazartesi

AILECE MINI'LENDIK


Bu haftasonu Arda'ya akulu araba almak icin Anadolu yakasina gectik neden Anadaolu yakasi cunku istedigimiz araba sadece oradaki magazada vardi. Iyi de oldu bayadir karsiya gecmemistim. Benim  icin karsi tarafin ayri bir yeri var ogrenciligim karsida gecti :) Ama yinede Avrupa yakasini daha cok seviyorum o ayri :) Neyse karsiya gecme nedenimizi hemen gostermek istiyorum biz cok begendik hem de cok espirili oldu bir buyukten sonra simdi de kucuk bir minimiz oldu. Oglum arabasini cok sevdi simdilik soforlugude fena sayilmaz :)



Bu isimizi hallettikten sonra karsiya gecmisken ustelik havada muhtesem guzelken gezmeden donulmez tabi  biz de napsak nereye gitsek derken caddede trafik olabilir  park yeri zor buluruz diye Fenerbahce kalamis tarafina gittik. Orada Romantika diye bir yer var bilen bilir solugu orada aldik. Oh miss gibi deniz ve yosun kokusu icinde oturduk, martilar ve adalar manzarasi esliginde afiyetle yemeklerimizi yedik. Biraz dolastiktan sonra da malum cumartesi de olsa trafikten kurtulus olmuyor diye evimizin yolunu tuttuk. Iste bu guzel gunden kalan bir kac fotograf,





Romantika'nin icinden gorunum





Romantikanin dis kismi








6 yorum:

  1. o oğlusunu yerım masallah ona ne kadar tatlı..arabasıyla soyle kahkaha atarken bı resım yokmu :)) romantıkayı severım ama hafta sonu ınanılmaz kalabalık oluyor...bu tarafa gecınce karsılasmayı dılıyerek sevgıler dılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haftasonu hele de hava guzelse heryer kalabalik oluyor cnm :) umarim gorusuruz bendende sevgiler :))

      Sil
  2. süper olmuş bu yazı bizde bugün bakıyorduk akülü arabaya ben seni arayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben yorumuna cevap yazana kadar konustuk bile cnm :)

      Sil
  3. ayy yesinler o miniyi:) kayranın da boyle bir resmi var, ama 5 aylık filandı ozaman. Biz de 2 mini olur gibilerinden bakmıştık:))
    ikinizde kazasız belasız kullnın tatlım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canim benim ama kendisinin gozu hala buyukte :))

      Sil